Sunday, May 21, 2006

Har jag gjort världen något ont? Knallade ut med vovven innan då det var uppehållsväder. Vi hann väl ca 7 meter innan det började vräka ner regn. Så fortsätter det under den långa hela timmen och femton minuterna vi är ute. Vi är milt uttryckt ganska plaskblöta när vi öppnar grinden till tomten. DÅ slutar det banne mig att regna. Nu har jag vart hemma i en timme och det är fortfarande uppehåll. Hrmf på regn säger jag bara.

Gårdagens melodifestival flöt på i en smärre feberånga, men jag låg och höll tummarna för Finland. Jag och mamsen kom fram till att antingen blir den totaltdissad eller så vinner den hela skiten. Jag hoppades på det senare och för andra gången i mitt liv vann faktiskt den låten jag hejade på. Sist detta inträffade var när Rustlana vann med "Wild dancers". Jag gillar fortfarande den låten. Dock höll jag på att flabba ihjäl mig när jag såg att "We are the winners" hade gått vidare. Hur tänker folk då? Nåväl, jag klagade inte för det livade helt klart upp min kväll.

Jag håller på att få en visdomstand till. När ska visdomen visa sig? (hehe, visa sig). Kanske om jag svänger med mitt Visa framför den. Ja, humorn är på topp denna sorgliga helg.

Om några timmar tar jag bussen norrut igen, men kort vecka denna gång. Redan på onsdag är jag tillbaka. Tack Kristus för du valde att flyga då.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Vädrets makter är besvärliga. Och Lordi vann esc *lol*, läste att folk hade gjort en sammansvärjning och röstat på Lordi för att Esc skulle vara tvugna att lägga ner. Precis min tanke. Fast så vet man ju inte om aftonbladet är så pålitligt..... puss så ses vi i helgen! /åsa

1:48 PM  

Post a Comment

<< Home