Friday, May 20, 2011

Huskurstips någon?

Det är maj månad, vilket innebär att det är månad nummer fem. På dessa fem månader har jag hunnit med att vara sjuk tio(!!!) gånger. Det är helt sjukt(hehe), och jag kan väl erkänna att det gör mig en smula bitter. Den här gången har jag exempelvis missat två nätters jobb (vilket är måttligt bra då jag hann jobba EN natt, ensam, innan jag blev sjuk, på nya jobbet.) och en väldigt värdefull pluggvecka då jag imorgon har omtenta i personlighetspsykologi.

Frågan jag ställer mig är när detta ska sluta. För visst har jag haft bra perioder, men jag har nog aldrig haft en termin utan minst två sjukskrivningar. Det är bara att tacka och bocka för att jag alltid, sen jag flyttade hemifrån, haft så söta grannar och vänner som försett mig med det nödvändigaste medan jag legat hemma och snorat. Det är med andra ord något jag måste ha i åtanke när jag flyttar.

Jag vet att jag bloggat om det flera gånger förr. Hur det snackats om att jag varit allergisk mot lov, eftersom jag alltid blev sjuk då. Sen när skolan slutade blev jag allergisk mot att resa, och särskilt hem till Småland, för då blev jag sjuk. Stämmer förvisso fortfarande: var hemma i påsk, blev sjuk två dagar efter hemkomst till Götet. Var hemma i helgen, blev sjuk en och en halv dag efter hemkomst. Men i år räknas det inte, för i år har jag blivit sjuk var fasen jag än befunnit mig. Bästa Åsa som bor nere i Skåne fick en liten sötnos första januari och jag har ännu inte ens sett underverket för att jag spenderar min lediga tid med att snora.

Extra påtagligt blev det när jag läste det här. Ett inlägg från Lotta, där jag är bästisen som gillade mimosasallad. Jepp, sjuk då med.

Med andra ord:
Namn: Ica
Yrke: Sjukling
Hobby: Snora
Last: Balsamnäsdukar
Favoritord: Atchooo!
Favoritfärg: Snorgrön
Plats: Sängen och soffan
Favoritlåt: You make me sick (Pink såklart)
Motto: Planera ingenting, för du får antagligen ställa in det på grund av sjukdom
Drog: Feber
Favoritplagg: Pyjamasen
Favoritbok: Fass
Favoritfilm: Pillertrillaren
Favoritprogram: Sjukhuset
Favoritårstid: Vintern, för då kan man vara likblek och ändå smälta in.

Nåja, tur att man har humor iaf ;)

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sötnosen min. Vi längtar massor efter dig och hoppas att du snart slipper snora och kan hälsa på! Puss o kram / Åsa

9:09 PM  
Blogger Ica said...

Ja! Det hoppas jag med. Längtar ju efter er!

10:04 PM  

Post a Comment

<< Home