Friday, December 07, 2007

Snälla, snälla tomten

Så här fungerar det: Skriv en önskelista med sju önskningar. Motivera dem, kort eller långt. Tagga sju bloggare som ska göra detsamma.


1. Ett välbetalt drömjobb. Vem orkar sitta här och vara fritidsforskare på deltid? Det är riktigt knäckande, och hindrar dessutom julklappsshopping till alla nära och kära.

2. Alla finurligheter till mitt Play station 2. Det vill mena det nya Buzzspelet, det nya Singstar, ett par dansspel till och varför inte Guitar hero?

3. Ett obegränsat presentkort på någon trevlig bokhandel. Plus är att kombinera så man även kan köpa filmer och cd-skivor. CDON skulle kanske vara trevligt med andra ord

4. En hund. Så som jag saknar min lilla Fjant hemma i Småland vill jag verkligen ha en egen. Man fungerar inte ordentligt utan hund är min åsikt. Dock är det inte så passande att skaffa en nu med tanke på att jag kan erbjuda damm som käk, om vi inte delar tallrik jag och jycken.

5. Ska man vara praktiskt och önska sig en bil? Med betald bensin och försäkring för tio år. Vid det laget ska jag ha ett tillräckligt välbetalt jobb för att kunna bekosta det själv. Men då kanske jag vill ha en ny bil.

6. En jordenruntresa. Med långa uppehåll i samtliga världsdelar. Dock kan jag hoppa Sydpolen och Antarktis. Lite kryssning runt Västindien.

7. Hm, jag behöver ju verkligen en ny bokhylla. Redan nu innan jag fått det där presentkortet. Nej, jag önskar ekonomiskt oberoende för mamsen.

Utmanade i detta önskande är Caroline, Åsa, Sandra, Christina, Kristina, Mike, VBK

6 Comments:

Blogger SkäggMike said...

Jag kan ju inte ens lämna någon sorts önskelista till min familj, varken till jul eller födelsedag. Hur skulle jag då kunna göra denna utmaning.

Pfft... :(

8:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

Så du gillar ps2...same as me...vilket är det bästa spelet som släppts??

8:28 AM  
Blogger Ica said...

Mike- äsch, ha lite fantasi.

anonym- Tja, jag älskar ju Buzz och singstar. Det är bara att erkänna.

10:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

låter det nå bra då...ja menar när singstar är i full gång...eller bankar grannarna i väggen? :)

3:55 PM  
Blogger Ica said...

Klart att det gör. Grannarna har inte klagat ännu... men det kommer säkert, för det är inte låg volym. Men vi är seriösa singstar:are :)

10:08 PM  
Blogger B. Fundberg said...

Vet du inte att man måste läsa en massa bli-lycklig-böcker för att bli lycklig?

Detta är enda sättet.
Kolla med Mia Törnblom. Bara för att ta ett exempel...

6:12 PM  

Post a Comment

<< Home