Saturday, October 01, 2005

Att jobba på bibliotek en lördag är inte det mest intressanta man kan göra. Jag är totalt uttråkad. Äntligen har det kommit upp lite folk på Msn som kan förgylla tillfället, men ändå. Duktig och ambitiös student som man är (Va?? vem?? blondinen bakom disken?? jomenvisst!) har jag historieboken med mig. Har suttit här tre timmar och kommit till imponerande sidan 28(Ja, då började inledningen på sidan 9).
Sushimiddagen igår var vädligt trevlig. Allt tog slut på tio minuter och Erica sluddrade efter 1,5 folköl. Det berodde dock inte på berusning utan att min engelska låter så mycket bättre om jag sluddrar. Då hör man inte vad jag säger och märker på så sätt att mitt ordförråd är närmast obefintligt. Mycket smart av mig tycker jag även om alla som inte talar svenska mest tycker jag låter som ett fyllo. Man kan ju inte få allt.
Imorgon hade jag velat vara nere i Småland. Brudarna spelar seriefinal mot värsta konkurrenterna. Det skulle jag vilja se. Skulle vilja se dem mosa, krossa, göra slarvsylta av Värnamo. Minns hur det var när vi mötte dem i Värnamo sist. Det kom en hagelskur som gjorde att man inte hörde något, inte såg något och plötsligt vägde ens kläder 25 kilo. Dessutom var det den matchen jag fick ett närskott rakt i fejan. Ja, det var vad jag minns av dem matchen. Att vi förlorade har jag förträngt. Hjärnan skakades visst om lite efter skottet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home