Tuesday, October 11, 2005


Vårt U21-landslag hade väl inte det bästa spelet i dagens em-kval mot Island. Dessutom hindrade all publik min vanligtvis vilda cykeltur till Forever. Det var folk som gick, cyklade och helt enkelt stod still och pratade på cykelbanan. Var är folks trafikvett? På det hela höll jag på att köra rakt över en halsduksförsäljare. Jag funderade skarpt på att rycka åt mig en halsduk i farten eftersom jag frös en smula om halsen.

I morgon är det match för "stora" landslaget mot Island. Då gäller det pepp till hög nivå. Tråkigt nog får jag väl sitta hemma och skrika som en galning i min ensamhet. Varför vill ingen vara fotbollsintresserad? Grannarma kommer väl tro att jag är helt galen. Jag menar, de skriker så det räcker och blir över, men de har ju någon där att skrika på. Jag skriker till Mellberg, Larsson och Isaksson, ensam och tragisk. Haha, men men. Vad gör man inte för denna underbara sport? Jag får väl leta upp min Larsson-tröja och använda min fantasi helt enkelt. Fotbollsdojorna får dock stå kvar i hallen. De luktar inte hallon och ingen av de blånaglar som erhölls i somras har ännu ramlat av. Äckligt, men ack så sant.
Nu blev jag nostalgisk och var tvungen att publicera en bild från vårt träningsläger i Holland. Och ja, straffen räddas fast det inte ser ut så.

2 Comments:

Blogger Jimmy said...

An extraordinary blog. Continue to keep it up to date. No better time than now to stop on this website about scommesse . Not only scommesse

8:54 PM  
Blogger Anna-Elise said...

Heeej Fikon!
Nu har jag äntligen fått tummarna ur r***n och fixat mig en sida. Jag har då aldrig varit med om att det varit så himla svårt att hitta ett användarnamn som ingen redan paxat. Först testade jag med Anna-Panna men ack nej. Okej det kan ju ändå vara förståligt. Många heter ju Anna och kallas för panna. Men när jag sedan testade med Zakarias och AnnaF blev jag lite orolig. Jag var påväg att ge upp men gav det en extra chans med Anna-Elise. Det måste ju ändå vara väligt unikt att heta och BINGO!!

Nu ska jag bara försöka skriva lite också. Får väl se hur det blir med detta.

Puss på dig!!!

7:56 PM  

Post a Comment

<< Home