Thursday, January 19, 2006


Mycket glad student idag. Ännu gladare igårkväll. Dock väldigt glada studenter i lördags med på inflyttningsfest som bilden visar.
Tentan var en magsårshistoria. För det första var den 20 minuter försenad och fungerade inte att få upp på skärmen. Sitta där och dra vilda slutsatser om att kanske inte ens få skriva samma dag var måttligt roande. Tillslut koms det igång och jag fick magsår för andra gången under eftermiddagen: Omtentan var ju svårare än förra tentan. Mycket fler fylla-i-själv-frågor. SÅ bra kunde jag inte termerna. Tillslut gav jag upp, lämnade salen och gick ut och andades oren luft. Satte mig i en annan datasal och väntade på resultatet. Åstakom under denna halvtimme akut blödande och värkade magsår, darrningar i händer, ben och fötter, kräkkänningar, illamånende och brinnande öron. 17.05 kom resultatet som berättade att jag klarat tentan. Jag satt i en sal, med människor där alla verkade känna varandra, och började asgarva som en annan schizo hyena. Ett svar var orättvist tycker jag. Frågan löd: Vilken symbol är detta? Icas svar: kontaktsymbol. Fel svar! Rätta svaret ska vara: kontakt. Öh, är det bara jag som tycker det är löjligt? Jag hade även lyckats med bragden att blanda ihop likhetsprincipen och närhetsprincipen, trots att gestallagarna var de jag kände mig säkrast på. Bilderna såg ju för bövelen likadana ut!
Jag dansade mig till forever med en halvgråtande lycklig mor i luren. Efter hälsosam träning bestod resterande kvällen av lika hälsosam ölning med Maja. Mycket trevligt! Det är bra att grunda med öl när kylan biter och man ska gå hem.
Dagen idag skulle bestå av plugg(eller, rättande av skrivuppgifter) och städning. Förvandlades raskt till lunchdejt och jobb. Kanske hinner jag gå en sväng med dammsugaren nu innan jag ska börja jobba.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home