Sunday, July 09, 2006

Vad händer i VM?
Zedine? Hm, jo, jag skulle väl också gärna vilja skalla ner en och annan italienare, men det är dumt att göra det som en avslutning av sin karriär. Han lär nog ändå inte minnas som en rebell på grund av detta uppror, utan snarare en dumdristig fransman som borde gå anger management-kurs.
Under Italiens mål satt jag och mamsen och argumenterade om en italienares håruppsättning så jag missade det totalt. Straffdömningen var ju en katastrof, och för att inte tala om att inte döma straff ett tag senare.

Jag har sagt det förr: Det lag jag håller på åker ALLTID ut om det går till straffar. Så även i detta fall. Jag kan väl dock en smula motvilligt erkänna att jag hejade på både Bartez och Buffon, så jag gläds väl med Buffon då trots allt.

Gudars för gårdagen. Det är en lagom sammanfattning. Ja, festen blev blöt. Ja, 30-åringen var glad mest hela tiden. Ja, det slängdes citat om bajsande på hög nivå. Ja, det spracks klänningar upp till navelhöjd.
Själv är jag ganska nöjd med att lyckas blanda x antal alkoholsorter utan att hamna i en buske, dansa foxtrot, trakassera DJ:n, hålla tal inför alla, sitta i tre olika knän, parera ett fyllo med kniv som uppbrytningsverktyg, bjuda bort x antal giftpinnar, koka korv, äta silltårta, förlora samtliga matcher i armbrytning, insett att jag inte har en muskel kvar i kroppen, blivit blå om fötterna, smitit iväg som mystiska mannen med buss, fått ett par skor alldeles gratis, prickat sockerbitar i en persons öra från 3 meters avstånd, sjunga fel i en låt som gått på repeat i min stereo i säkert sammanlagt fyra månaders tid under senaste åren, lekt karusell med två små kottar, skrattat som en hyena, hällt ett glas vatten över en person, fått öl i ögat och somnat med ena hörluren halvt uppe i näsan.

2 Comments:

Blogger Sadeyes said...

Det var väl inte Zidanes smartaste drag precis. jäkligt meningslöst och omoget tycker jag. Hörde faktiskt alldeles nyss på radion att ngn tidning någonstans i världen hade skrivit att italienaren kallat honon "din terrorist". Ja tror ja ska börja stångas ja oxå. coolt! hm..

O 30 års festen lät ju trevligt :) Du han med en hel del verkar det som, tre personers knä? men oj då, så det kan gå ;) Go Erica! :)

Och, bibblon är trevliga, förrutom att bibblan i stan hade väggar som pressades inåt ett tag, försökte svälja mig när jag var där. Det var innan jag kom till Bokis förståss, nu har Eva varit och förklarat för dem att de inte får göra så, för det skrämmer mig :)

Jobbat över en hel timme idag, druckit alldeles för lite. huvudvärk! O är extremt sugen på chokklad (som alltid) så ska nog knata in på ica strax :)

(tur ja köpte rakhyvlar i går, mina ben är för tillfället ett exemplariskt bevis på att vi faktiskt kommer från aporna!!)

4:38 PM  
Blogger pyttianna said...

hihi, vad knasig du är! kram

5:18 PM  

Post a Comment

<< Home