Monday, September 12, 2005

Linda Skugge skriver i sin blogg att människor som inte uppdaterar varje dag inte borde ha blogg. Attans vad jag känner mig träffad. Jag hade i och för sig kunnat uppdatera varje dag, men den senaste veckan har jag främst gått runt med sirap i skallen efter jag kommit hem från jobb, skola och träning. Då blir det ju bara en seg massa här. Jag tror jag börjat käka olämpliga saker i sömnen. Jag vaknar varje morgon med ett sandpapper i munnen. Hur kan detta komma sig? Att jag hade näsan begravd i en katt hela lördagskvällen kan väl inte göra någon skillnad?
Det luktar herrparfym genom mitt fönster. Ute klipper bostadsvärden gräset med en öronbedövande maskin. Dags att ge sig av till skolan kanske. Maja är sjuk så nu kommer jag känna mig ensam och utstött. Jobb i eftermiddag. Kommer folk åter och frågar var en moské ligger tror jag att jag bara pekar ut Mekkas riktning och hänvisar dem till mattaffären tvärs över gatan.

1 Comments:

Blogger Lotten Bergman said...

Känn dig INTE träffad. Så där skriver hon ju bara.

På vissa bloggar lägger man ut vilken skit som helst, men precis som med kejsarens nya kläder tycker alla bara att det är helt underbart. Fortsätt du att blogga när andan faller på och varken mer eller mindra. Min anda faller på alldeles för ofta. Nyss läste jag följande crap på en av de mer populära bloggarna:

"Att kalla det för blogg, säger ingenting. Den allmänna uppfattningen tycks vara att en blogg är en dagbok. Jag skriver inte någon dagbok i den bemärkelsen. Då skulle jag skriva om en massa oväsentligheter som inte tjänade mina estetiska syften. "

Min kommentar: GÄSP.

11:45 AM  

Post a Comment

<< Home