Wednesday, August 17, 2005

Årets största sorg har drabbat mig. Nej, förresten, sorg är fel ord. Sörjer gör jag när individer dör. Årets största besvikelse då. Eminem ställer in. Snubben har gått och blivit utbränd. Jag är så besviken! Denna konserten var en av mina drömkonserter att gå och se. Måste folk stressa runt som galna hyenor och inte ha vett nog att akta sig för alla väggar som finns att springa in i. Usch, vad egoistisk jag är i mitt resonerande just nu, men jag ville så gärna se honom.
Det kom ut idag att han ställde in. Igår bokade jag tågbiljetterna till och från Göteborg. Kan man kalla det oflyt eller? Nu åker jag i alla fall eftersom världens bästaste lilla Anna-Panna bor där och henne har jag inte träffat sen jul. Alltså har vi nu betydligt mer pengar att spela bort på Liseberg samt att dricka upp på, ja, vad nu stället hette dit vi skulle gå. Jag tänker vinna en sån där gigantisk schweizernöt och tröstäta upp allting på en gång. Med risk för illamående. Dock gick jag ju i min besvikelse idag och raskt köpte ett par gröna baggy träningsbrallor samt ett trepack strumpor på barnavdelningen eftersom det var så synd om mig.

Svettiga pass på gymet på sistone. Kom ju hem med tåget vid klockan fyra i söndags. Vad gör man då efter att ha vart borta i dryga sex veckor. Köper mat till sin ekande frys? Packar upp den otympligt packade och väldans tunga ryggsäck? Tvättar kläder så man har något mer än urvuxna pyjamaser att ha på sig? Nej, givetvis inte. Man går på Aerobic Dans klockan fem, och inser väldigt snabbt att det där som kallas koordination försvinner raskt i regnets takt under sommaren. Jag stod mest i mitt hörn och fnissade. Nu har jag spinnat lite, muskel steppat lite och body pumpat lite och är mest en levande stor kropp med träningsvärk. Överallt. Mycket mera utmaning med när man vaknade bakis med trevligt halsont i söndags vilket inte gått över ännu. Jo, bakfyllan men halsen är fortfarande igenproppad. Intressant att träna med ett sugrör i halsen ungefär.
Bakfyllan kom visst från att Ica var fast besluten att dricka upp alla sina öl hon fick i födelsedagspresent för att inte behöva släpa upp dem hit till Norrland. Det blev nog lite många, men trevligt hade jag med mina underbara Blue Girls. Vi åkte lite karusell för det måste man bara om tillfälle ges. Skulle sedan in på Grace. Premiär för min del då eftersom jag alla år varit för ung och fått sitta på trappen utanför tills alla mina äldre små vänner kommit ut. Mycket ivrig att få komma in stod jag och Angie och trampade i kön. "Näpp, inga kamoflagebyxor här. Vi har en viss dresscode faktiskt." "??? VA? DU SKOJAR?" "Näe, du kan gå ut och ställa dig där. Jag tänker inte släppa in dig." Vid detta ögonblick kom två tjejer (yngre än jag) ut och ställde sig i "rökrutan" iförda varsin vit kjol, som jag inte är säker på ens var en kjol, snarare ett brett skärp, samt varsin röd bikinitop. "Så om jag tar av mig mina byxor och står här i underkläderna kommer jag då in?" "näe, självklart inte" "men dom får ju!" "Dom tillhör en annan grupp".
Ja, jag vet. Ganska onödigt att tjafsa med honom, men jag blev så himla lack. Jag fick med andra ord vackert gå och sätta mig på min vanliga trappa och vänta. Dock kom Angie snabbt ut och berättade att hon blivit tipsad av en annan vakt att försöka på andra sidan. Vi gick dit, ställde oss i kö och kom in utan några problem. Jäkla bittra vakter som inte kan ta ut sin PMS på ett bättre sättt.

Igår var en bättre kväll. Var hemma hos Maja och Benn för att lära dem äta kräftor. Kan man tacka nej till sådant? Naturligtvis inte. Särskilt inte om man är så kräftälskande som jag är. Fast det var svårt att lära. Men jag tyckte ändå jag lärde ut ganska bra, för Benn hann klämma i sig fler kräftor än en annan. Mycket öl även där.

Nu måste jag försöka vara duktig och verkligen ta tag i min tenta. Det tar emot. Så missnöjd som jag är med den har jag nog aldrig vart med en inlämningsuppgift så det lär nog ta sin tid att fixa till alla fel som den besitter.

Dumma dumma Eminem. Sluta bränn ut dig!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home