Monday, October 17, 2005

Jag vill svära. Får man svära? Visst ja, min blogg: mitt beslut. FANIHELAVETEKORNSHELVETE.
Ja, jag är en fotbollsentusiast som nästan fäller ett par tårar när det visar sig att mina änglar blir snuvade på SM-guldet. Då menar jag inte mina vänner-änglar, utan det underbara blåvita laget från väster som förlorade sin och på så sätt kan säga hej och tack till SM-guld. Vilka som vann? Det får man ta reda på själv. Jag vill inte göra gratisreklam för det laget. (Ja, så bitter är jag.)

Haft mycket trevligt umgänge idag när jag satt i help desken. Ett virus dök upp i våra studentmailar. Tack vare Mike kunde jag gå och informera alla som satt vi datorerna att inte öppna skiten. Gissa sen hur många telefonsamtal jag fick från panikslagna studenter. Ja, man blir ju avregistrerad om man spammar, och det är precis vad detta virus ordnar till dig.

Kylan har slagit till igen. Spark under bältet om jag får säga det själv. Om man har dubbla byxor, vinterjacka, halsduk, vantar och dubbla tröjor på sig nu, vad ska man då ha i januari? Bara som exempel? Jag tycker inte om det här. När jag blir stor och rik ska jag bli en russinlik pensionär med neonrosa solskärm och en härlig dress som bor i soliga Florida.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home