Thursday, October 27, 2005

Tentavecka kallas det ja. Det är därför arbetsschemat i help desken är helt tomt. Ingen vill/kan jobba. Men nu är det vackert rosa. Rosa är nämligen "min" färg på schemat. Jag tycker synd om alla tentastressade studenter som behöver oss i help desken om här är tomt. Dessutom är jag pengakåt och vill ha lönen, och orkar inte bry mig om mitt skolarbete själv. Skickade in en väldigt haltande anmälan igår, och är nu med andra ord ganska ledig på skolfronten till måndag. Ja, förutom föreläsning imån då. Så jag har fyllt i sex rosa fält på arbetsschemat och jobbar nu till mig extrapengar. Jag kan ju lika gärna sitta här och surfa som hemma menar jag.
Har haft högljudda bråk med den nya kopiatorn idag. Tillslut skrek jag lagom högt för vad som tillåts i ett bibliotek när jag såg att hela mina händer, samt halva mina tröjärmar var täckta av bläck. Hrmf. Borde skicka min tvätträkning hit.

Min chef kom ut precis och menade på att jag ju kunde övernattat här. Ja, iofs. Jag hann vara borta från jobbet 11,5 timme innan det var dags igen. Men sova bland böcker, nja, inte så sugen kanske. Dock kanske jag hade blivit lite mer allmänbildad och det vore ju inte fel. Jag hade dessutom sluppit elda av halva min tumnagel. Mitt cykellås har nämligen en tendens att frysa vid närmare noll grader. Då gäller det att stå redo med en tändare och elda. Så även idag. När jag sedan kom in på jobbet tyckte jag det luktade bränt. Det är en smula jobbigt eftersom det var jag som stängde igår. Då vill man inte att det ska brinna när man kommer på morgonen. Märkte sedan att min tumnagel var helt svart och luktade... ja, inte hallon iaf, så då hade jag visst i låsstressen eldat av den med.
Nu har jag med andra ord svarta händer, och det inkluderar en extra svart tumnagel, samt svarta ärmar. Om jag sen ljuger lite om att kopiatorn visst fungerar får jag väl en svart tunga med.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home