Wednesday, October 19, 2005

Fotboll är en underbart sport. Vad mer kan man säga? Att jag för tillfället inte ger mig in i det är en annan sak. Hm, spelförbud har jag hört förr, men just nu är främsta anledningen att Ica tycker INTE om att vara ute och jönsa på en grusplan när det är 20 minusgrader ute och när skillnaden mellan att slänga sig på asfalt och på planen inte finns.
Men nog om det, nu till det underbara. Läste i dagens, eller om det var gårdagens (fick båda till bibblo idag på grund av gårdagens strömavbrottsförsening (trevligt ord) och jag läste dem utan att kolla datum) att Uniteds damer har blivit flyttade i sin serie. Nu har de spelat i Norrettan, men ska visst flyttas till Söderettan. Detta mina damer och herrar (herre?) innebär att Älmhults damlag och Eskilstuna united ska spela i samma serie! Alltså kommer alla mina favvobrudar hit någon gång under nästkommande år och spelar fotboll. Yes! Då finns det inget som kan hålla mig från att besöka Tunavallen (för det har jag bara velat göra ett år nu. Besöka alltså, inte hålla mig från). Det ska bli så väldans roligt att jag är så glad att jag inte kan formulera mig.

Suttit bakom disken i bibblo idag alldeles för länge. Det känns som jag enbart upprepat frasen "Återkom efter klockan 14 då ordinarie personal är tillbaka. Jag har ingen koll." Det är inte riktigt sant. Jag har viss koll, iofs mindre än i help desken, men jag vill inte att det ska bli fel.
Utanför bibblo var det Hälsodagar på Mdh. Mycket trevligt. Var ute och pratade strunt med vår lilla söta rödhåriga instruktör som verkligen syns med det håret. Bäst av allt var hästen som var på besök. Jag fick gå ut och hälsa på honom. Han slemmade regelrätt ner mina fingrar och ville smaka min cola light. Jag gav honom lite hö och en puss på mulen istället.
Dock förstår jag inte vitsen med att locka med godis när man ska hänvisa till en god hälsa. Jag är iofs att godis är en del av ens välbefinnande, men hälsofreaks brukar inte hålla med, och mässan bestod mycket av det. Både freaks och godis alltså.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home