Wednesday, November 16, 2005

Det är ganska intressant när man märker att huvudet har till viss del stigit upp men benen har det inte. Slog huvudet i badkarskanten i morse. För att nå med huvudet dit måste benen vart någon annanstans. Tur att det är jackor och inte byxor jag ska prova efter jobbet.
Dock tror jag benen är med, för jag har mina nya sneakers på mig, och jag har märkt att de väger mycket mer än mina gamla converse. Det är ju tungt att lyfta på fötterna. Dessutom är de en storlek för stora och då ännu svårare att lyfta från golvet eftersom de kan stå kvar när min fot lämnar golvet.

Idag ska jag få massage. Såg dock på mitt presentkort att "gäller senast till 2005-06-30". Känns ju lite dumt eftersom jag fick det i oktober, men det ska nog inte bli nåt problem.
Skulle sitta fint med enbart "skönmassage" men troligtvis inte alls det jag behöver. Lika bra att trycka bort allt som är ivägen.

Jag står lite i valet och kvalet. Ska jag åka till Stockholm i helgen? Om jag åker, ska jag då stanna och festa? Om jag stannar och festar, vem ska jag då bo hos? Eller ska jag bara åka dit över dagen? Ska jag åka dit alls? Ska jag bli nykteriskt? Har jag några pengar?
Svåra frågor. Verkligen.

Får man somna på sin arbetsplats? Sätta en lapp i pannan att "Fyll på era egna utskriftskonton, kassan är öppen. Sparka själva på kopiatorn och nej, jag ansvarar inte för att Hotmail lägger ner sin server". Känns ganska lockande. Dock kanske inte så uppskattat. Borde gå och köpa cola light för att pigga upp skallen lite. Men man blir så kall av det, och det behövs inte nu när kylan kommit tillbaka utomhus. Istället tuggar jag tuggummi. En påse tar slut fort. Gäsp. Om man skulle bli kaffepimplare? Jag drack faktiskt en hel kaffedrink igår som Johanna gjorde. Första gången jag druckit upp nåt med kaffe i. Iofs tillsammans med tre kilo mjölk, några lager kardemumma och en halv burk kanel. Men ändå. Det var inte ens gott.

1 Comments:

Blogger Johanna said...

hi, du är rolig!

och kaffe är ju jättegott!!

vi är bäst på duggor weheeei!

12:41 PM  

Post a Comment

<< Home