Friday, November 04, 2005

Konstiga intressen man skaffar sig på internet egentligen. Särskilt när man sitter på jobbet och inte har något annat att göra än slösurfa då de förvirrade studenterna håller sig lugna. Man skulle ju kunna sitta och vara akademisk och läsa allt man snart har dugga på, men eftersom det aldrig kommer finnas en bild på ica som översättning på ordet ambitiös gör jag inte detta. Istället sitter jag och läser massa bloggar, nyheter, hälsotips, noveller, horoskop och liknande. Sen har jag även funnit nöjet i att surfa på sidor som blocket och tradera. Jag letar annonser om folk som söker medryttare, dock med föga bra resultat. Jag söker även hundvalpar, kattungar och marsvin. Tiden och pengarna finns inte för hund, hälsan klarar inte katt, kanske ett marsvin ska få flytta in? Nej, nu ska jag inte bli drastisk. Det är oxå jätteroligt att kolla efter böcker man gillade som liten, filmer som är skamligt billiga och konstiga kläder man inte kan förstå att folk kan publicera bilder på utan att skämmas.

Idag är en hektisk dag. Mycket bra kanske, då sover man inatt. Jobba nu för att fara hem och städa den lya som nu inte kan beskrivas smått dammig, utan snarare dammets universum. Därefter ska jag möta mina söta små vänner och göra en sminkning som förhoppningsvis inte är till våran fördel. Enligt planering ska sedan ett lik, en häxa och två djävular knalla mot gymet och ha spökaerobic. Jag kommer bli farlig med min eldgaffel, men då å andra sidan kanske jag slipper folk som hoppar på mig plus att bli så utträngd att jag får göra kickarna ut i sidorummet.
Därefter är det bara att hoppas på att den röda och svarta färgen inte sitter benhårt eftersom jag har en halvtimme på mig att duscha, byta om och ta mig till tåget. På tåget vill jag nog ändå sitta som den blonda albino jag är och inte som med rött fejs och svart hår. Jag är rädd för stockholmare ju.

Bäst på hela veckan: Idag är dagen jag får träffa min hund. Jag har saknat henne så och det hjälper inte att prata telefon när man egentligen bara vill skalla henne. Nej, jag är inte djurplågare. Det är min och min vovves personliga närhet. Vi går försiktigt panna mot panna. När vi knockar slänger hon runt och smäller mig i huvudet med sin bakdel. Av någon anledning går hon alltid ur detta som vinnare.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home