Wednesday, November 16, 2005

Känner att jag trots benens frånvaro och sömniga ögon haft flyt idag, och det kan man ju inte påstå händer så himla ofta, så nu gäller det att printa ner det.
1. Gick på Stadiums VIP-dag och hittade en jacka som passade bra och fick mina 20% rabatt.
2. När jag skulle betala klingade kassan fint och jag hade blivit utvald att delta i en undersökning. Oavsett om jag ville vara med eller inte fick jag ett presentkort på 25:-. Tack!
3. Träningen gick helt okej.
4. När jag kom hem var det fortfarande så ljust att jag vågade gå till pappersåtervinningen.
5. Mina filmer hade kommit! Jag beställde dem igår och en avi låg på dörrmattan när jag klev in. Så nu är jag stolt ägare till Sagan om ringen-triologin, den förlängda versionen på dvd. Köpt till billigt kampanjpris.
6. Jag ska på massage om en timme. Jättebra eftersom jag haft ont i ryggen en vecka.
7. Slutligen verkar jag äntligen funnit en häst att vara medryttare på som jag kan ta mig ut till utan att ha egen bil. Hon som har hästen kan hämta mig vid bussen och köra mig sista biten. Låter perfekt, och hästen är en lipizzaner!! För er som inte är så hemma på hästraser kan jag säga att de är de dansande, vita hästarna som används i Spanska ridskolan i Wien som är världsberömd!

Jag kan ska följa Åsas tips och köpa en lott, men man ska inte ropa hej förrän man är inne i lägenheten ordentligt för natten. Det finns många isiga vattenpölar därute, och Angelica kanske är en riktig massörsadist.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Just thought I'd let you know about a site where you can make over $800 a month in extra income. Go to this site   MAKE MONEY NOW  and put in your zip code..... up will pop several places where you can get paid to secret shop, take surveys, etc.  It's free.  I found several and I live in a small town!

5:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

Amazing hot air expended over current Mexico-Venezuela diplo-flap
Oilwars Blogspot writes: I have to say I am totally amazed by all the hot air being expended over the current flap between the Mexican and Venezuelan Presidents, so let me just limit myself to a one sentence ...
i thought your blog was cool and i think you may like this cool
poker
site. now just
Click Here

5:15 PM  

Post a Comment

<< Home