Wednesday, April 05, 2006

Vad har jag gjort världen för ont?
Det är idag den femte april, och summan på mitt konto: 15:-
Påsk är visst en dyr årstid, men det här känns ju en smula löjligt.
Är hjärtattack möjligt vid 23 års ålder? Jag fyller ju iofs 24 ganska snart.
Jag instämmer fullständigt med debattörerna i programmet debatt igår: Studenter lever på existensminimum om de ska kunna åka hem och besöka la familia lite då och då.
Jäkla muffare som tyckte vi kunde supa mindre. Jag som aaaaaldrig dricker alkohol.
Tack mamma!

6 Comments:

Blogger luggkomplex said...

haha. det är inte lätt att leva! nu såg jag inte ens debatten... men man blir ju inte förvånad över att muf säger konstiga saker. enligt mig har åtminstone moderaterna inte många vettiga åsikter... hehe kram.

10:44 PM  
Anonymous maja said...

Ja jävlar. Nu imorse på p3 gjorde de intervjuer med både hemlösa och studenter. Det var svårt att veta vem svaren kom ifrån. "Jo, det vore kul att iaf nån gång få äta kött. Som det är nu blir det ju mest potatis och lök". Vad är det för en värld?

7:43 AM  
Blogger aequinoxia said...

Jag tyckte att studiemedlet var snålt tilltaget även om jag inte hade några problem att överleva. Sen kom jag ut i verkligheten och har a-kassa på mindre än hälften...

10:51 AM  
Blogger extremeblack said...

sanslöst är vad det är. Över de senaste 10 åren har studiebidraget ökat med 500 spänn.. hur mycket levnadsstandarden har ökat med vågar jag inte ens tänka på... blä för de blå. puss

11:14 AM  
Blogger Ica said...

Therese, Maja o Åsa- Nej, det är fasen inte lätt att leva. Varför är det såhär egentligen? Så himla gott är inte nudlar och lök och inte nyttigt heller för att orka plugga. Och nej, de blå har inte många hästar i stallet (förlåt Jens)

Aequinoxia- Jag brukar inte heller ha svårigheter med att klara mig, men man har verkligen inte råd att göra nåt alls utöver plugget. Man har inte råd att ha ett liv. Jag har familjen 50 mil bort och en tågresa fram och tillbaka dit sabbar min ekonomi för mer än en månad.

4:20 PM  
Blogger aequinoxia said...

Nej, jag slapp ju lägga pengar på resor på det viset eftersom jag hade den stora turen att födas i en universitetsstad. Det är lite billigare att ta sig hem till mamma när det handlar om tre kilometer eller så på stadsbussen...

7:36 AM  

Post a Comment

<< Home