Friday, September 08, 2006

Åh vad jag saknar mina vänner. Och åh vad det värmer i psykpatientens hjärta när små sms, telefonsamtal, mail och liknande blippar in bara som en påminnelse att man finns i andras tankar. Dock är mina helger i kommande framtid relativt uppbokade. I morgon är planen att jag ska befinna mig på kareokefest hos amerikanskorna och sedan ut och härja på byn eftersom det faktiskt är Hultet-dagarna i dagarna tre (Idag är dag ett). Nästa helg ska man hålla sig hemma eftersom det är val och jag måste verkligen förhöra mig själv samt förbereda mig mentalt så jag inte röstar fel av misstag som sist det var valdag. Helgen därefter tar jag mig boknördsvän Empo i hampan och beger oss till Göteborg och bokmässan. Jag har lägtat efter att få komma dit i flera år. Självklart ska annapanna besökas. Sedan är september nästan slut och jag beger mig ÄNTLIGEN till Eskilstuna för 25-årsfest (om jag är bjuden) samt personalfest och lite allmän ölan. Hm, oktober sen ja. Visst ja, första helgen i Helsingborg med fotbollsbrudarna. Andra helgen ska hunden vaktas. Tredje helgen kommer Annapanna på besök oavsett var jag befinner mig (inom landets gränser). Sista helgen befinner sig PINK på hovet i Stockholm. Även här drar jag med Empo och övriga som vill joina. Puh. Jag är en busy woman.

Eller... kan man räknas som woman egentligen? Jag har åter denna vecka med diverse åldersgränser betraktats som under 20, under 18 samt under 16. Skandal!

Efter allt det här obehagliga som heter TS har jag känt sjukdomskänningar varje kväll. De har ständigt gått över till nästa morgon. Men inte denna helgen. Nu sitter jag och snorar och viskar med svullen hals, febertungt huvud, ömma leder och ger mig fan på att jag ändå ska ut och partaja imorgon.

Veckan har ramlat på. Har fått de uppmuntrande orden att jag inte ens är halvfärdig. Då åkte Icas mungipor ner i knävecken. Min sambo flyttade dessutom ut idag så nu bor jag själv igen. Jag har blivit utmobbad på volleybollen, psykfallsförklarad över att jag vill kasta salt över axeln på folk som spiller ut de vita små kornen, skaffat en insikt att jag har hökögon som inte alltid är till nytta samt att man ibland blir livrädd när det står någon med ficklampa femtio centimeter från din säng när du sover.
På detta har jag idag varit nära att få dunderplumpen tre gånger, under ett och samma parti, men det vägs upp att jag samtliga dagar utklassat alla i Chicago.

Jag har dessutom igen besökt psykosören, och denna gång blev det en RADIKAL förändring. Hej kom och hjälp mig imån när jag ska fixa detta helt själv.

För att vara väldigt insatt i alltför många sjukdomar och fått klart för sig att man inte ska intaga mjölkprodukter då man har halsont har jag idag känt mig mycket missförstådd då jag tvingats intaga mjölk, oboy, glass samt yoggi. Gruff.

Jag har dessutom insett att man kan basera kom-ihåg-listor enbart på bokstaven S, samt att Försäkringskassan är ungefär lika effektiva som en enbent gubbe i en rövsparkartävling.

3 Comments:

Blogger Lotten Bergman said...

Du, vi tar en öl på Bokmässan!

10:45 PM  
Blogger Lotten Bergman said...

Alltså, man kan gå omkring och öla INNE i mässan.

10:46 PM  
Blogger Lotten Bergman said...

Vänta nu, är det mjölk i öl?

10:46 PM  

Post a Comment

<< Home