Saturday, August 19, 2006

En sista utmaning nu då. Den kommer från Mariah

Vad får dig att må bra: Det som inte får mig att må dåligt eller vara likgiltig. Med andra ord mår jag bra av böcker, skriva, träna, choklad, vänner, soligt väder, djur, sovfyllda nätter, viss alkohol, kanelbullar, cola light, kräftor, stränder, Australien, humor, soundtrack, filmer, bokrea och sisådär hundratusen saker till.

Högsta önskan just nu: Ja, komma ifrån "fängelset" men precis det mål uppfyllt som jag vill ha.

Vad är du mest missnöjd med i ditt liv just nu: Just att jag befinner mig där jag gör, på en enmormt förlängd tid. Att jag inte lallade igenom på mina 12 veckor som jag från början bestämt mig för.

Om du skulle behöva flytta från den staden du bor i nu, vilket stad skulle du helst vilja flytta till (inom Sverige): Göteborg. Där har jag många underbara människor. Kanske bo granne med Ravelli vore trevligt?

Vad föredrar du, en lång dusch eller ett avkopplande bad i badkaret: Dusch. Bada tar så lång tid, och vattnet blir ofta för kallt och jag är alltid nära att tappa i hårfönen vilket kan vara olämpligt.

Nämn tre personer som du ser upp till: Oj, Alicia More, Liza Marklund och Marshall Mathers

Nämn tre av dina favoritförfattare: Liza Marklund, Johanna Nilsson och Louise Boije af Gennäs

Tänker du rösta i höstens val, om inte förklara dig: Klart jag tänker. Denna gång tänker jag dessutom rösta som jag från börjam tänk och inte peta ner fel lapp i kuvertet.

One-night stand eller förhållande: Förhållande. Båda har ju sina fördelar, men förhållanden har färre nackdelar förutom att man tillslut plågas av någon annans fisar och måste diska dubbel disk samt kanske titta på värdelösa tv-program.

Vad vill du helst att Gud ska säga vid pärleporten: Så det är dags att komma nu? Det har vartit så fruktansvärt roligt att jävlas med dig under dina 25 första levnadsår att jag nu förlåter dina synder och släpper in dig här trots att du troligen har minst tillträdet hit efter Saddam, Usama, Bush och Ernst.

Jag utmanar:
Ida
Åsa
Textdesigners
Lotten

3 Comments:

Blogger Sadeyes said...

Ugh,får fundera på den här utmaningen, alla frågorna är ju skitsvåra, vet inte vad jag ska svara på någon av dem, det får funderas på innan jag gör det...

Hoppas att du kunde sova gott i natt och att du får en bra dag!

Varma kramar

10:30 AM  
Blogger Mia said...

man skulle kunna tolka pärleporten som att du ska dö vid 25 års ålder?

9:35 PM  
Blogger Lotten Bergman said...

... och när du skrev "Lotten" så skrattade du ditt allra hemskaste hämndskratt ... moahaaaaaahaaaaa ... va?

Ok. Jag vet att jag är utmanad, men tvekar ett tag.

10:50 PM  

Post a Comment

<< Home