Sunday, February 24, 2008

Nu har jag blivit utmanad igen. Tror att Lotten enbart gör det som hämnd för alla gånger jag utmanat henne. Om jag då skulle hålla traditionen vid liv skulle jag då strunta i att svara, men listor gör mig lycklig i ögonvrån.

1. Vädret utanför mitt fönster:
Grått mest. Tallen precis utanför roterar och det smäller i mina fönster, så jag tippar på en nätt blåst. Det är blött på marken också.

2. Lyssnar på just nu:
Nickelbacks Rockstar på MTV. Homerklockans öronbedövande tickning. Min tinnutus. Ena grannens gitarrpling (ja, han/hon är ihärdig). Rutornas smällande och andra grannen som... ja, vad gör hon? Jag vet inte, men det låter suspekt i alla fall.

3. I går gick jag och lade mig:
Alldeles för sent. Så pass sent att det ju faktiskt var idag. Cirkus kvart över tre gick jag och la mig i min egen säng med en rostad skinkmacka, ett glas vatten och ett relativt högt tjut i öronen.

4. I dag vaknade jag:
En mardröm antagligen. Det brukar jag vakna av. Eller av mig själv för att klockan helt enkelt sa att jag sovit färdigt.

5. Jag har på mig:
Orangea strumpor, underkläder, ett par svarta på tok för stora mysbrallor, en blogg-t-shirt, hoodie med Eminem på. Om det inte vore för strumporna är jag helt svartklädd.

6. Senaste person som ringde mig:
På mobben eller hem?
Det blir nog ändå mams. Samtalen efter det missade jag ju, eller, jag svarade inte på dem i alla fall.

7. Senaste person som jag ringde upp:

Var nog Heléne inatt vid strax efter två då jag helt enkelt förklarade för henne att det var dags att dra sig hemåt, för nu skulle jag hem och hon ska inte gå ensam nu när hon bosatt sig i storstan. Ja, jag är ibland farligt lik mams.
Det var ju till Johanna vid tresnåret då Heléne hade rivit ur allt i sin väska utanför porten i jakt på nycklarna till sin lägenhet. Johanna hade dem inte, utan givetvis låg de i väskan.

8. Senaste person som skickade sms till mig:
Oj, måste kolla efter. Enligt mobben är det Empo, men jag tror inte det stämmer.

9. Senaste person som jag skickade sms till:
Tja, eftersom jag är en duktig dotter som har en orolig mamma blev det givetvis till mamsen i natt att jag nu var säkert inom lås och bom i lägenheten efter svirandet på stan.

10. Senaste vän jag addade på Facebook:
Jag addar väldigt sällan folk. För de som inte finns där glömmer jag att de finns alls. Nåja, inte fullt så illa, men nästan. Använder fejsan som tidsfördriv, inte kommunikationsmedel med mina vänner.

11. Som addade dig:
Bibblokollegan Sandra som efter igår insåg att hon var tvungen att söka på Ica. Det fixade hon redan i morse.

12. Senaste person som mejlade mig:
Förutom alla eviga flirtar från facebook? Haha, nu när jag kollar så lyckades chefen på kurren och chefen på gymet ha mailat exakt samtidigt. Coolers. Eller, det kanske inte är ett bra tecken att få mail från chefen?

13. Sista sajt som jag kollade på:
Kollade ju precis mailen för att se vem som mailat mig

14. Ska göra idag:
Så lite som möjligt. Det är söndag, grått, jag har inga matcher eller måsten och jag är stentrött. Borde kanske masa sig ut på en liten promenad, men som det känns nu så är choklad, cola light, böcker och under kvällen Wallander ett bra alternativ. Får besök om ett tag med.

15. Bra eller dålig dag idag?
Allt är ju relativt. Men känns ju rätt bra. Hade solen skinit hade jag haft dåligt samvete för att sitta här. Men nu är det helt okej att vara invirad i filtar i soffan.

5 Comments:

Blogger Heléne said...

Jag tycker nog att det är bra att du är farligt lik din mor. Annars hade jag förmodligen aldrig orkat gå till jobbet imorse. Och jag hade säkerligen blivit överfallen på vägen hem av elaka människor som inte trott mig när jag skrek att min låsspray är pepparspray och att jag har svart bälte i karate.

9:17 PM  
Anonymous Johanna said...

Det var mig du ringde, och frågade om Heléne hade glömt sina nycklar här :)

11:03 PM  
Blogger Ica said...

johanna- Ah, du har så rätt! Måste ändras.

11:07 PM  
Anonymous gloria said...

Om man går till bokrean i pyjamas inatt så får man 20% rabatt. Tänk om man sover naken då..? :)

5:41 PM  
Blogger Ica said...

Gloria- va är det sant?

7:02 PM  

Post a Comment

<< Home