Wednesday, July 26, 2006

Saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Nej, det är ju synd att säga.
Sista kvällen blev med som alla andra indimmad i alkohol. Jag måste verkligen börja se över mina vanor. Då brukar man dessutom lägga huvudet på kudden och knoppa så fint. Hur fint man nu kan knoppa när man fyllesnarkar, dreglar och slår folk i sömnen. Så var dock inte fallet inatt. Igen. Vände, vred och blev uttråkad. Försökte dregla lite på försök, men det var inte alls lika intressant. Skrev skrev och skrev, knaprade fel, stod på huvudet och kylde fötterna. Hämtade en gammal balladskiva och låg och hummade lite lågt för att inte störa grannarna. Som att jag någonsin skulle kunna komma upp i knarkarkvartens ljudnivå på hummande.
Nu sitter jag och svettas ur gårdagens ångor och undrar varför i hela friden jag köpte en lampa på IKEA utan att komma ihåg att man måste köpa till glödlamporna. De har liksom en funktion att fylla. Nu är det lika bra att klä på sig snälla kläder, se blid ut och finna sig att sitta i en bil där det kastas många konstiga åsikter som jag inte ska argumentera mot eftersom jag vill sitta kvar i bilen hela vägen ner till Småland. Jag som ville stanna här.
På detta fyller mor och bror år idag. Det enda jag lyckats finna i presentväg var lite knåp till mor på Netto när jag egentligen själv skulle köpa mat.
Hur sas det igår? Fulla fula finnar fiskar femmor framför fiskar? Kläm finnen!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home