Thursday, June 28, 2007

Slut på krogdagar

I slutet av maj beställde jag ett play station. Tanken var att den skulle rädda min fest om den blev stel och tråkig med lite Sing star och dansmattedansande. Nu behövdes ju ingen sådan räddning utan jag fick slänga ut folk på slutet, men ändå. Igår dök mitt play station äntligen upp. Bara en månad efter beställning. När jag knallade innanför dörren vid kvart över två igår låg en avi på dörrmattan, och eftersom jag skulle iväg en timme senare tänkte jag att det är lika bra att jag far iväg och hämtar på en gång.

I pissregnet skyndade jag ner till mitt lilla Ica och hämtade paketet. Det visade sig dock innehålla lite tillbehör till spelet som jag beställt från ett annat ställe. Jag muttrade lite, men var glad att det åtminstone dykt upp. Blöt som en dränkt tvättsvamp klev jag in i lägenheten för andra gången den dagen. Då ser jag plötsligt att det ligger ett kuvert från Posten bakom min ena sko. "Hej! Du har ett paket att hämta på ditt lilla Ica". Jahapp. Ut i regnet igen och ner till Ica. Tjejen i paketutdelningen tittade skumt på mig och jag sa att det var ju dumt att ta allt på samma gång. Hon menade på att det var ju sant och att jag hade ju valt det perfekta vädret för att kuta fram och tillbaka.

Jag kom hem 10 minuter innan jag skulle iväg och hann packa upp allt. Inget saknades och det såg bra ut.

Vid hemkomst började lekandet som pågick hela kvällen. Jag slog ner muskliga onda människor i Tekken 4. Jag slogs med små apor med hjälp av min eye toy. Jag körde lite bil och insåg att det räcker att göra det på jobbet för tillfället. Sing star vågar jag inte inviga ensam. Men dansmattan! Vilken uppfinning. Efter fyra låtar var jag genomsvettig. Efter fem låtar fick jag ingen luft. Efter sex låtar fick jag kramp i vaderna och tvingades lägga av för dagen.

Nu vet jag precis vad jag ska göra när jag får tråkigt. Helt underbart. Även om grannarna i lägenheten under redan förbannar den som uppfann mattor man kan dansa på. Jag är ju både orutinerad och hälgångare i ett.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home